Over mij

Ik ben gediplomeerd fysiotherapeut en gecertificeerd adem- en ontspanningstherapeut volgens de Methode van Dixhoorn.
Ik heb vanaf 2003 gewerkt als fysiotherapeut. Mijn interesse is binnen het vak altijd uitgegaan naar de connectie tussen lichaam en geest, bewustwording van de klacht en zijn oorzaken en het zelf leren hanteren en voorkomen. Om me hierin verder te verdiepen ben ik gestart met de opleiding voor adem- en ontspanningstherapeut. Hierdoor vielen de puzzelstukjes voor mij op zijn plek.
In 2012 heb ik mijn droom van een eigen praktijk voor adem- en ontspanningstherapie (AOT) kunnen verwezenlijken.

Eigen ervaring
De momenten van stil worden en voelen blijven me nieuwe inzichten geven. Mijn lichaam is mijn spiegel. Adem is mijn rust- en ankerpunt geworden. In de stilte krijgen mijn lichaam en geest de ruimte om te herstellen van de drukte van alledag. AOT geeft me de handvaten om steeds opnieuw de balans te vinden in mijn leven.

Praktijk
In de praktijk is alle ruimte om opnieuw kennis te maken met jezelf en je behoeftes. Alles wat je voelt tijdens de instructies spreken we samen door. Je word je bewuster van de spanningen in je lichaam en je krijgt inzicht in de gevolgen van de spanningen voor je lichamelijk en geestelijk welzijn. 

“Bewustwording is de eerste stap naar verandering en groei”

Mijn streven is om samen met jou een duurzame verbetering van je leven te bereiken die verder reikt dan alleen maar het wegvloeien van lichamelijke spanning.